1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Informacije sa 55.sjednice Vlade HNŽ/K

PDF Ispis E-mail

Postavljeno na Petak, 21 Februar 2014 12:19

Ažurirano Petak, 21 Februar 2014 12:19

Na jučer održanoj 55. sjednici,  Vlada Hercegovačko-neretvanske županije utvrdila je Nacrt Proračuna HNŽ za 2014. godinu i Nacrt Zakona o izvršenju Proračuna HNŽ za 2014. godinu.

Nacrt Proračuna HNŽ  koji je utvrđen u iznosu od 180.416.990,00 KM i Nacrt Zakona o izvršenju Proračuna HNŽ za 2014. godinu, upućeni su u skupštinsku proceduru.

Vlada je usvojila i niz odluka kojima je ministarstvima i drugim tijelima Vlade dana suglasnost na pravilnike o izmjenama i dopunama pravilnika o unutarnjoj organizaciji, načinu rada i sistematizaciji radnih mjesta, kako bi isti bili usklađeni s Bolonjskim sustavom visokog obrazovanja.

Također, Vlada je usvojila Odluku o načinu utroška novčanih sredstava utvrđenih Odlukom o privremenom financiranju javnih potreba HNŽ za prvo tromjesečje 2014. godine za Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i športa s pozicije „Subvencioniranje prijevoza učenika“, te Odluku o dopuni Odluke o usuglašavanju postojećih cijena lijekova na Listi lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava Zavoda zdravstvenog osiguranja HNŽ s cijenama lijekova utvrđenih federalnom listom lijekova.

Vlada je usvojila i Odluku o usvajanju utroška sredstava Ministarstva prometa i veza – Uprave za ceste odobrenih Odlukom o privremenom financiranju javnih potreba HNŽ za prvo tromjesečje 2014. godine.

Na jučerašnjoj sjednici Vlada je usvojila Rješenje o imenovanju članova Upravnog odbora Javne ustanove „Veterinarski zavod HNŽ/K“.